dilluns, 22 de juny del 2015

Primer dia de Casal!

Avui ha estat el primer dia de casal! Un inici de casal ple d’activitats i anècdotes del tot sorprenents!

Els Pirates han començat el matí fent jocs de presentació i confiança per començar a fer pinya entre tots els i les pirates! Després d’aquests jocs, hem descobert tota una història! Una història teatralitzada amb titelles on han conegut a la Gina i en Jan. Ells dos han trobat una caixa antiga i secreta tancada amb un candau... Necessiten trobar la clau que obri el candau, però per aconseguir-ho al igual que ells, han de convertir-se en veritables pirates! Veurem que anirà passant...

Per finalitzar el dia han pogut fer un taller on han pintat les seves pròpies titelles! Aquí teniu l’imatge del resultat!




Mentrestant, els supervivents han tingut tot un matí de moltes vivències! Al igual que els Pirates, hem començat el matí fent jocs per conèixer-nos més i fer pinya! Després, aprofitant un primer dia de casal calorós ens hem refrescat fent diferents jocs d’aigua que també ens han ajudat a treballar en equip! I per finalitzar la matinal, els supervivents estan preparant l’hort per poder plantar el més aviat possible enciams, bledes i espinacs que els hi ajudin a tenir recursos!




 









Us esperem demà amb més emocions! Aprofitem per fer un recordatori (per qui encara no l'hagi portat):

Cal que tothom porti al casal: 

Motxilla amb xancles, banyador, tovallola, crema solar,  gorra i ampolla d’aigua. (TOTS). I Muda de recanvi (P3,P4 i P5). Tot marcat amb el seu nom. 
Aquesta motxilla es quedarà a l’escola fins divendres per poder fer els jocs d’aigua que tenim previst durant la setmana.


Samarreta totalment blanca (per pintar-la) marcada amb el nom. Es necessita per un taller de pintar samarretes que els pirates faran el proper dijous i els supervivents a inicis de la setmana vinent. 

FINS DEMÀ!

Equip de pirates i supervivents del Casal Andreu Castells. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada